Henning Kvitnes kommer til Herøydagan

Henning Kvitnes

Lørdag 24. juni kl. 20.00 blir det konsert med Henning Kvitnes i Herøyhallen. Dette blir årets hovedforestilling under Herøydagan.

Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger, og har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre.

«Back To Little Eden», «Evig eies», «Jenta i Änglagård», «Trengte ingen», «Sommarnatt i Bohuslän», «Guttær», «Opp og ut å vekke sola», «Sånne som oss», «Savoy hotel», «Opp fra veien ned» er låter som nok mange drar kjensel på..

Ikke mange artister kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst og høres jevnlig på radiokanalene.

Opprinnelig er Kvitnes en gammel rocker som startet karrieren på midten av 70-tallet. Fram til 1991 ga han ut album på engelsk. Publikumsfavoritten «Back to Little Eden» fra 1987 er også fremdeles en etterspurt låt på konsertene.

Utsolgte hus
I 1991 kom det Norsk-språklige albumet «Veien hjem» og derfra har det bare gått oppover. Våren 2014 slapp han sitt hittil siste album «Jada…..vi elsker!», hvor singelen «Opp fra veien ned», ble årets hit fra Kvitnes.

I 2016 var han en av artistene i TV2`s populære serie «Hver gang vi møtes» og turnerte for utsolgte hus i hele Norge, sammen med Claudia Scott og band. I 2017 stripper hand det helt ned igjen, og vil turnere med Jon-Willy Rydningen på piano.

Jon-Willy Rydningen, som opprinnelig kommer fra Sandnessjøen, er en norsk musiker, organist, pianist, låtskriver og plateprodusent. Han har vært på veien i en årrekke og spilt med en rekke profilerte artister. Han er også ofte bandleder i større teaterproduksjoner og TV-produksjoner.

Publikum vil få presentert et godt utvalg av Henning Kvitnes sin rikholdige låtkatalog. Kvitnes er for tiden i studio, og hvem vet, kanskje blir det premiere på en ny låt eller to.

Under kan dere se en musikkvideo fra Youtube med låten «Ingen tid  å miste»

Billetter kan kjøpes på kiosken på Herøy og på Ticketmaster.

Les mer om årets Herøydager på www.heroydagan.no 

Herøydagan har også egen Facebook-side der det kommer informasjon fortløpende.

Henning Kvitnes
Henning Kvitnes holder konsert på Herøydagan lørdag 24. juni.

Annonser