Grilling og god stemning på Storvatnet

Grilling på Storvatnet_Heggheim_grilling

Herøy flyktning- og integreringstjeneste var fredag 26.mai på tur til Storvatnet i flott vær. Flyktningkonsulent Marit Dahl Jørgensen rapporterer om en vellykket tur med god stemning og høy grillfaktor.

- Vi hadde planlagt en dag med elevene ved Herøy voksenopplæring ute denne dagen med oppgaver og tema fra skog og mark. Vi hadde også lagt opp til ulike aktiviteter for både små og store. Herøy skole hadde planleggingsdag denne dagen og det var derfor mulig for skoleelevene å nyte dagen i det fri og delta på de ulike aktivitetene.

Ta med søpla di!
- Vi ryddet litt i området og tømte all søpla som var der og det var det dessverre mye av. Jeg benytter dermed anledningen til å minne alle brukere av Storvatnet om at søppel som blir kastet i «kasser og tønner» der nede ikke blir hentet av renholdsverket. Når du er der på tur må du derfor ta med deg søpla di når du forlater området. Nå er området ryddet for det meste av søppel.  Det hadde jo vært gøy om Storvatnet igjen fikk status som fint badested og samlingsplass igjen og kanskje vi ser mer på dette senere, sier Jørgensen.

Aktiviteter og grilling
- I tillegg til oppgaver fra naturen, kunne man spille volleyball, badminton, fange insekter med håv, observere insekter med forstørrelsesglass og ellers nyte dagen med gode samtaler, soling og litt dans på platten. Det var også hyggelig at noen utenom skolen kom innom og at en avdeling fra Herøy barnehage kom og spiste sammen med oss.

- Det ble laget forskjellig type mat på grillen, og som vanlig var det velsmakende retter fra våre syriske venner. Vi hadde det veldig fint sammen denne flotte vårdagen. Jeg takker alle for innsatsen med ryddinga og for at alle bidro til god stemning og god mat, avslutter Marit Dahl Jørgensen.

På bildeserien nedfor ser dere bilder fra arrangementet.

Grilling på Storvatnet_Heggheim_grilling
Det var fint vær og god stemning på Storvatnet da Herøy flyktning- og integreringstjeneste inviterte til grilling og aktivitetsdag. (Foto: Trine Heggheim)
Grilling på Storvatnet_Marit_kos_169x300
Her er det Lukas som tar seg av en av de minste deltakerne.

  1 / 19 
 
Grilling på Storvatnet 
Grilling på Storvatnet
Foto: Trine Heggheim
 


Annonser