Tennas Vel arrangerer også i år gourmetaften i samarbeid med Anna og Jon Aga, og som i likhet med tidligere år består menyen av både fisk og kjøtt.
 
Menyen består denne gang av skalldyrmousse, laks med pasta, langtidsstekt svinehøyrygg og multeterrine med konfektbakverk som dessert.

Bindende påmelding
Det er bindende påmelding til Ragnhild Stokbakken på telefon 99150355 innen 23. februar. Det er viktig at det gis beskjed ved påmeldingen dersom det er flere som ønsker å sitte ved samme bord.

Det koster 600 kroner per person for 4-retters gourmetmiddag og kroner 295,- for tilhørende viner.

Dørene åpnes kl. 19.30 og maten serveres kl. 20.00.

Fakta
Jon Aga er en norsk kokk fra Ålvik i Hardanger, kjent fra TV-serien Vegamat på TV Norge i 2008 som vant fagprisen fra Medietilsynet.

Han har sammen med sin kone Anna Hansen Aga jobbet blant annet i Nordlandia Hotels og Choice Hotels på Geilo, men overtok i 2003 Vega Havhotell (oppført 1986) på øya Vega på Sør-Helgeland.  Han fikk den lokale Matkulturprisen i 2006. Jon Aga er bror til TV-kokken Frode Aga (født 1955).
Kilde: Wikipedia