Fikk pris
Bjørn Are Hansen og Bjørnar Olsen har vært med på Herøyhallcup i mange år. Eksakt hvor mange er det ingen av dem som vet, men de har i vertfall vært med i over ti år.

- Vi må bare takke for prisen vi har fått for vårt dugnadsarbeid med å være den tekniske delen i Herøyhallcupen. Vi har storkoset oss i mange år med dette, og ikke minst i år. Det er ikke like mange barn som er med i år, men med 48 kamper er vi veldig fornøyde, sier Bjørn Are og Bjørnar.

Dommerkurs
Fotballgruppa «rekrutterer» hvert år ungdommer til å delta på dommerkurs. Klubben betaler kursavgift og reise for deltakerne som ønsker å delta på kurs. Deltakerne forplikter seg til å dømme kamper i Herøyhallcupen og Herøy Cup gratis mot at klubben betaler kurset. 

- For at ungdommene skal få dommerkurs fra Herøy IL gratis må de stille opp på slike dugnader. Vi er veldig fornøyde med at så mange stiller opp, slik at vi får til å arrangere Herøyhallcup så mange år på rad, sier Bjørn Are. 

Lagledere
Det er mange som er med på dugnadsarbeid når det er 110 unger som skal være i aktivitet. I år skulle det være 18 lagledere, og det var foreldre og ungdommer som stilte opp.

- Vi har hatt flinke foreldre og ungdommer som har stilt opp som lagledere i år også, men vi håper det blir enklere til neste år å få flere foreldre som lagledere. Vi er veldig fornøyde med de som har stilt opp i år og gleder oss til neste år, sier Bjørn Are.

Imponerte over næringslivet
- Vi er så imponerte over hvor villige bedrifter/næringsliv er til å bidra med gevinster, tusen takk, sier Heidi Nilsen.

Flott dugnadsjobb
Det er mange som har vært med på å arrangere Herøyhallcupen, og arrangørene er veldig fornøyde med alle som har stilt opp.

- Vi er veldig fornøyde med alle som stilte opp på lørdag, kjøkkenkomiteen, ryddekomiteen, dommere og lagledere, smiler Heidi Nilsen, Bjørn Are Hansen og Bjørnar Olsen.

- Poteten vår Heidi har stilt opp på dugnadsjobb rundt omkring både før og under arrangementet og har også i år vært lagleder. Hun er super, avslutter Bjørn Are og Bjørnar.