Alf Knutsen har nylig gitt ut en helt spesiell salmebok på Cappelen forlag. Dette er blitt ei flott bok som i tillegg til tekst og noter også inneholder et eget lydpanel der man kan høre på salmene. Boka inneholder også flotte malerier fra Helgeland av herøykunstneren Rolf Jørgensen. Salmene er spilt inn i stua til Alf, der han spiller klaver mens Kristin Kjemphol Lohne står for sangen. Dette er gjort for at salmene skal få et mest mulig «hjemmepreg».

Fantastisk Herøy-reklame
Fredag 18. desember ble det sendt et redigert innslag på distriktsnyhetene for NRK Nordland, men denne gangen blir det i følge fjernsynsjournalist Lars-Petter Kalkenberg fra NRK et mye mer helhetlig innslag som presenterer saken på en bedre måte.

Kalkenberg forteller at de på grunn av at kirka var opptatt med begravelse måtte finne en annen arena for opptaket. I og med at de befant seg i dikterpresten Petter Dass sitt rike og at været var i godlag var det derfor naturlig å gjøre opptaket utendørs i flotte omgivelser i fjærsteinene ved prestegården. I tillegg til samtale med Alf blir det et også et innslag der tre jenter fra kulturskolen framfører en salme fra boka sammen med kulturskolerektor Reidar Moursund.

 

Salmebok Alf.jpg

Slik ser forsiden ut på den nye salmeboka til Alf Knutsen. Boka inneholder også flotte malerier fra Helgeland av herøykunstneren Rolf Jørgensen.