Silvalen
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Svak vind
Fredag
Fredag Skyet
18°
Skyet
Laber bris

Gleder seg til å flytte inn i nye lokaler

Mariell Silvik Andersen og Edith Rishaug Hansen gleder seg til å flytte inn i nytt helsehus til høsten. Det nye bygget skal etter planen stå ferdig i slutten av august.

Nytt helsehus_Edith og Mariell
Mariell Silvik Andersen (t.v.) og Edith Rishaug Hansen gleder seg til å flytte inn i nye lokaler.
Nytt helsehus_i personalrommet
Her er de i det nye flotte og fargerike personalrommet.

Mariell jobber som helsesekretær på legekontoret mens Edith er ledende helsesøster i kommunen. Sammen med de andre ansatte på dagens helsehus ser de nå fram til å komme inn i nye moderne og tilrettelagte lokaler.

- Vi får mye bedre plass og alt er mye mer tilrettelagt i de nye lokalene både for ansatte og brukerne. De ansatte har fått være med å bestemme hvordan de skal ha det og det setter vi stor pris på, sier Mariell og Edith.

Bedre personvern
Dagens helsehus er gammeldags og er lite tilrettelagt for dagens krav. Dette var også hovedgrunnen til at våre politikere valgte å satse på et nybygg i stedet for å klatte på dagens bygg. I dag er det kun en inngang til legekontor, helsestasjon og psykisk helse som benyttes av både ansatte og brukerne. I tillegg benyttes også samme inngang til akuttmottak.

- De nye lokalene legger til rette for at personvernet skal bli ivaretatt på en god måte. Det blir egen akuttinngang og personalinngang og en felles resepsjon for hele huset der brukerne kan henvende seg. I dag sitter kontorpersonalet i samme rommet som blant annet laben befinner seg og det er selvsagt ikke heldig.

Mer plass
- Vi får mye mer plass og får også nytt inventar og mye nytt utstyr og det selvsagt veldig bra. Det blir også mye bedre parkeringsmuligheter enn tidligere og det er også en stor forbedring. De ansatte får også egen garderobe og ikke minst en dusj som kan benyttes ved behov. Det har vi ikke i dag og det er selvsagt ikke heldig, avslutter Mariell og Edith.

I tillegg til legekontor, helsestasjon, jordmor og psykisk helsetjeneste skal også det nye bygget inneholde nye lokaler til tannhelsetjenesten.

 

Web levert av CustomPublish AS