Det ble de misbrukte sjansers kamp for FK Herøy/Dønna søndag som viste godt offensivt spill, skapte drøssevis av sjanser og var potte tett i de bakre rekker.

Topp midtforsvar Sjelden har vi sett forsvaret så velfungerende som i går med spesielt Christoffer Åkerøy og Lars Vegard Berfjord i praktslag.

Og en venstreback i Ørjan Paulsen som gjorde comeback i den sorte trøya med mange offensive løp som nok kostet i varmen.

Får ikke mål Men det nytter så lite når man ikke lager flere mål enn hjemmelaget gjorde i går. Det så imidlertid lenge oppløftende ut.

Allerede etter sju minutter løp Tom-Roger Aakvik gjennom på høyresida og la inn foran mål hvor Henrik Anfindsen hadde en grei jobb med å plassere ballen sikkert i mål bak gjestenes keeper Magnus Nilsen.

Sjanser i massevis Og sjansene kom på løpende bånd, men Grand kan takke sin gode keeper for poengene.

For det omstendelige spillet gjestene presterte ble lett mat for FK Herøy/Dønnas iltre spillere som orket mye i går.

Midtveis i første omgang puttet Ørjan ballen i gjestenes mål og alle trodde på 2 - 0, men dessverre ble scoringen annulert for off-side.

Mål på dødball Da Grand fikk sin utlikning i det 80. minutt måtte det komme på frispark.

Riktignok fint slått inn på bortre stolpe fra 20 meter av Markus Moe, men det var imot spillets gang.

Etter kalddusjen startet heimelaget et knallkjør mot Grandmålet for en avgjørende scoring.

Straffe? Her produserte FK Herøy/Dønna sjanse på sjanse og i sluttminuttene spørs det ikke om Håvard Pettersen - god også i dag - burde fått straffespark.

Et godt innlegg fra Vegard Lorentzen har retning hodet til Håvard Pettersen som bare skal styre ballen i mål fra fem-seks meter.

I det ballen treffer får Håvard Pettersen en dytt i ryggen og dermed er sjansen spolert.

God kamp spillemessig Heftige protester førte ikke til at kampens ellers så gode dommer Tor Morten Strøm fra Halsøy lot seg overtale.

Dermed ebbet kampen ut - flere minutter på overtid på grunn av drikkepausene - med uavgjort.

Synd for heimelaget som gjorde en av sine beste kamper for året og burde avgjort kampen til egen fordel.