De to tyske padle-turistene som er revyen gjennomgangsfigurer blir utsatt for et utall forviklinger. Og de aller fleste koster penger.
 
På vei til Havnomaden Kajakksenter i Husvær blir de sendt både hit og dit og får på den måten oppleve ulike sider av Herøy og litt av de omliggende kommunene.
 
Best likte vi nummeret med Gøril og Gørine Gleinsvåg fra Dønna på tur i Dønnamannen. Her opplever de mange rare fugler (alle spilt av Mads Knutsen i fantasifulle kostymer) som de finner igjen i fuglehandboka.
 
I dette nummeret serverer Sandnes et humoristisk sleivspark til vår nabokommune i nord.
 
I et annet nummer er det Austbø som får på pukkelen når den velkjente (i revysammenheng) "austbø-mannen" dukker opp med "austbø-kofferten" (pappeske).
 
De stakkars padle-turistene blir blant annet sendt til Seløy Kystferie og Pelles Pub. Her blir de introdusert for både "Sandvær-campari" (heimert og neseblod), Seløy-champagne (heimert og Nico og drikkes mens det bruser) og andre merkelige drikker.
 
Morsom var også Bjørn Jens-parodien - spilt av Øyvind Ottesen). Her synger alstahaug-sangeren om sin nærdøden-opplevelse da han fikk strøm i seg på Botn-festivalen.
 
Selvsagt snakker padlerne tysk (med norsk vri) og dette gjøres det mange morsomme ting ut av.
 
Vi likte også nummeret hvor den stakkars depimerte ektemannen snakker ut til kompisen om forholdene heime.
 
Den ene forsnakkelsen etter den andre har satt ham i et dårlig forhold til kona.
 
Alt i alt en vellykket og morsom revy fra revykongens side.
 
Se eget bildealbum fra revyen på vår facebook-side.