15 personer deltok på folkemøtet som fant sted på nedlagte Husvær skole 8. februar.

Ber om presisering De viser blant annet til politisk vedtak om brannberedskap i Husvær og Brasøy og i brevet stilet til ordføreren i Herøy ber de om presisering av følgende:

- Hvem er ansvarlig for etablering av felles grendelag og tidsfrist - Presisering av gammel avtale for utbetaling av godtgjørelse - Hvilket brannutstyr finnes i dag og hva må anskaffes? - Hvem er ansvarlig for utarbeidelse av instruks og tidsfrist? - Størrelsen på budsjettposten for 2011 - Når skal det arrangeres øvelse?

Veiene Folkemøtet tok også opp brøyting og strøing av veiene i Husvær og etterlyser i den forbindelse en plan for opprusting av veiene på Husvær i påvente av politisk vedtatte asfaltering.

"Det etterlyses brøyting av veiene før avgang av hurtigbåten om morgenen og brøyting av offentlige plasser, som området ved butikken, kai og på skolens parkeringsområde", står det blant annet å lese i brevet til ordføreren.

Jubileumsåret 2012 Til sist på folkemøtet bestemte deltakerne å melde inn en aktivitet som skal foregå i Husvær i forbindelse med jubileumsåret for Herøy kommune neste år.

Samtidig ber folkemøtet om støtte til en spennende prosjekt:

"Husvær ønsker støtte til utgivelse av et hefte og kart med angivelse av historiske stedsnavn".