Kampen startet i et stort tempo der Grand Bodø viste et større balltempo enn hjemmelaget og allerede etter 4 minutter kom den første skåringen for Grand Bodø av Didrik-Berg Hansen. Skåringen kommer som følge av ubesluttsomhet i de bakre rekker hos Herøy/Dønna.

Etter skåringen kommer hjemmelaget mer med i kampen og klarer å skape flere fine overganger og etter 14 minutter skårer Sindre Aaker Pedersen mål etter å ha blitt flott gjennomspilt av Jan Terje Mikalsen.

Etter skåringen har begge lag flere gode målsjanser uten at noen av lagene klarer å skåre flere mål i første omgang.

Store sjanser til begge lag
Andre omgang starter med en stor sjanse til Herøy/Dønna etter feilpasning i forsvaret til Grand Bodø. Sindre Aaker Pedersen snapper ballen og blir alene med keeper, men avslutningen settes dessverre over mål.

Bare 3 minutter etterpå går Grand Bodø opp i ledelsen 1-2 etter dødball på deres høyre side som heades i mål av Espen Eilertsen. Etter 16 minutters spill er samme spiller på Grand Bodø frampå og header inn 1-3 målet, også dette etter dødball.

Keeper Marius Bergh på hjemmelaget vartet opp med flere klasseredninger og etter 22 minutters spill i andre omgang reddet han mesterlig et skudd på kloss hold. Hjemmelaget nektet å gi opp kampen og anført av en meget god Håvard Pettersen spiller laget seg til flere sjanser. Det må også sies at Grand Bodø har sine muligheter som enten ender utenfor, blir klarert av forsvaret eller reddet av keeper.

Misbrukte straffe
Etter 25 minutter spill fikk Sindre på nytt en stor sjanse som desverre ble misbrukt. Etter en halvtimes spill får hjemmelaget tildelt straffe og det øynes et håp om å skape spenning i kampen. Straffesparket settes imidlertid utenfor mål av en uheldig Simen Abs Åkerøy.

Hjemmelaget fortsetter å jage mål og dette skaper et stort bakrom som Grand Bodøs raske spillere kan utnytte. Når det gjenstår 5 minutter av spilletiden punkteres kampen i det Marius Berg hos Grand Bodø fastsetter sluttresultatet til 1-4.

Grand Bodø vant en fortjent seier, men med større presisjon i de bakre og fremre rekker på hjemmelaget kunne Herøy/Dønna tatt poeng.

En jury kåret Lars Vegard Berfjord (1 poeng), Marius Berg (2 poeng) og Håvard Pettersen (3 poeng) til de beste på hjemmelaget.

Grand Bodø tok med seieren førsteplassen på tabellen foran Herøy/Dønna. Herøy/Dønna har ny kamp allerede onsdag borte mot Nesna.