Klubbkveldene er vanligvis bra besøkt med rundt 30 ungdommer hver gang.

Og ved å legge det rusfrie arrangementet til fredager håper og tror styret i ungdomsklubben at de som ellers ville brukt denne kvelden til å ruse seg nå i alle fall holder seg unna alkohol denne kvelden.

Fikk 35.000 Og det burde være litt av hvert å holde på med i lokalene på Nord-Herøy. En gang i uka, fra nå på fredager, møtes ungdom fra 13 til 20 år for å drive med ulike spill, høre musikk og danse.

Eller rett og slett bare være sammen og hygge seg.Styret i klubben planlegger også å få til faste månedlige klubbkvelder for 5. – 7. klassingene i kommunen.

- Vi håper å komme i gang etter påske, opplyser ungdomsarbeider Kristine Kleven.

Sist høst bevilget formannskapet 35.000 kroner til klubben og pengene er brukt til å kjøpe inn to datamaskiner, en prosjektor og lerret.

"Skummelkveld" I slutten av februar fikk ungdomsklubben koblet bredbånd til lokalene og dermed er også internett blitt et populært tilbud.

13. april planlegger også styret i ungdomsklubben å arrangerere en såkalt ”Skummelkveld” i nedlagte Nord-Herøy skole. Da blir det også overnatting i klubblokalene. Ungdommene gleder seg.

Bildet På bildet ser du styret i Herøy Ungdomsklubb som består av fra venstre foran Anja Albrigtsen, Helene Heggheim, Maria Larsen (vara for Sandra Edvardsen) og Trine Nilsen. Bak fra venstre Daniel Fossum, Thomas Andre Bonsaksen, Leif Lundestad. Kristine Kleven til høyre.