Flott vårkonsert

Blåsere

Sist lørdag arrangerte Herøy musikkorps med gjester vårkonsert i aulaen. Det var musikk for en hver smak og de omlag 170 som hadde møtt opp så ut til å kose seg.

Korpset åpnet konserten med "Lappland", der Herøys svar på Finn Eriksen - Marian Brasøygård var solist. Flott framførelse. Korpset imponerer som alltid med sine stødige musikere og de har et allsidig repertoar.

Konferansierene Ola Loe og Oddbjørn Lorvik gjorde stor suksess med sine morsomme kommentarer mellom numrene, til tider hysterisk morsomt. Ola som Tina Turner var litt av et syn!

Dyktige Kristin Mellingen Markås
Kristin er blitt en etablert sanger i Herøy og opptrer i mange sammenhenger. Hun imponerer både sammen med korpset, Johnny Birger Hanssen og som solist på "His Name Will Shine" sammen med koret. Må også ta fram "Fordi eg elskar deg" som hun sang sammen med Johnny Birger Hanssen på gitar, godt å høre på.

Geir Berglund
Geir fremførte både egne sanger med band og var solist på "Den finaste eg veit" med korpset. Nydelig fremført.

Kor og solister
Herøykoret sang flere sanger fra sitt nord-norske repertoar, blant annet Sommerfuggel i Vinterland. En nydelig sang som er like aktuell i dag som da den ble skrevet for 30 år siden. Solist på denne var Gjertrud Aune Færøy, og hun kom svært godt fra oppgaven.   

Arnt Frodes, eller hva de nå heter :-)
Det rykket nok litt ekstra i dansefoten for noen da trekkspillgjengen kom på scenen. Kanskje dukket det også opp gamle minner da de blant annet spilte "Romanipiken" og "I mitt barndoms paradis".

Fengende rytmer med Zumba
Et artig innslag  under konserten var en oppvisning med Elbjørg Larsen i spissen. Spreke damer som danset zumba til sprek musikk.

Konserten ble avsluttet med "Idas sommervisa" fra Emil i Lønneberget, en nydelig sang som kanskje fikk fram sommerfølelsen hos noen.

Takk til alle aktører og spesielt dirigent Lars Olav Mogård Larsen som stadig drar i gang kulturelle arrangementer til glede for oss herøyfjerdinger.

Takk til dyktige solister: Gjertrud Aune Færøy, Kristin Markås Mellingen, Ola Loe, Geir Berglund, Renate Dahlen og Johnny Birger Hanssen.

Alle foto: Sigurd Albrigtsen Sjåvik.
Sammen med Thomas Karlsen hadde han også ansvaret for lyd og lys.

Kristin og Jonny B
Kristin Mellingen Markås med Johnny Birger Hanssen på gitar
Gjertrud og koret
Herøykoret med solist Gjertrud Aune Færøy
Korpset
Herøy musikkorps

  1 / 14 
 
Vårkonsert 
Vårkonsert
 


Annonser