Kulturskolen har flere ganger bidratt med flotte underholdningsinnslag på politiske møter og fredag var det Ingvild Håland og Frida Prestø som hadde fått oppdraget sammen med kulturskolerektor Reidar Moursund.

Ingvild sang to sanger av Hekla Stålstrenga mens Frida Prestø og Reidar Moursund spilte henholdsvis perkusjon og gitar. Den første sangen het "Vise ved vintersolkverv" til tekst av ikke ukjente Helge Stangnes.

Stangnes er for mange herøyfjerdinger kjent som den som laget alle tekstene til bestillingsverket "Livslenka" i anledning Herøy kommunes 150-årsjubileum i 2012. Bestillingsverket ble framført i Herøy kirke under Herøydagan med tre smekkfulle forestillinger. Musikken er som de fleste vet laget av Reidar Moursund.

Vakkert
Den andre sangen som Ingvild sang heter "Siste sang" og er skrevet av Tore Bruvold i Hekla Stålstrenga. Begge ble vakkert framført og kulturskolens flotte lydanlegg var også med på å gjøre dette til en flott opplevelse.

Mer på høstkveld på biblioteket
I morgen, tirsdag 28. oktober, arrangeres det høstkveld på biblioteket klokken 17.30 der det skal rettes et spesielt fokus på Helge Stangnes. Da vil publikum blant annet få høre den sangen som er dere finner nedenfor. Innspillingen av sangen "Vise ved vintersolkverv" er gjort på kulturskolens eget studio.