- Denne kampen bør vi vinne. Vi spilte uavgjort sist borte, men da hadde vi en kamp fra dagen i forveien i beina, sa heimelagets trener Dagfinn Andreassen før kampen.

Like optimistisk var gjestenes trener Frank Aas som regnet med harde tak utpå banen.

Straffespark Begge trenerne fikk rett i at det skulle bli en jevn kamp, men et gavmildt Innstranden-forsvar gjorde sitt til at heimelaget fikk en god start på kampen.

To feilpasninger ble snappet opp av aggressive spisser på FK Herøy/Dønna. Første missen slapp gjestene unna med, men andre gangen måtte keeper Eivind Dobakk felle Sindre Pedersen på full fart mot mål.

Nådeløs Bare 12 minutter var gått og gult kort og straffespark imot var ikke den åpningen Frank Aas hadde sett for seg.

Nå var han heller ikke enig i straffesparket, men Håvard Pettersen var nådeløs fra straffemerket.

Eivind Dobakk ble sendt til venstre, mens ballen føk inn i motsatt hjørne og heimepublikummet fikk noe å varme seg på mellom regn- og haglskurene.

Viktig duell på kanten Men de unge gjestene lot seg ikke knekke, og anført av raske og gode Ruslan Valjev på venstrekanten var Innstranden på stadige løp.

Heldigvis for heimelaget var like raske Øyvind Isaksen veldig på hugget og stanset de fleste forsøkene.

Dette ble en duell i kampen som nok gjorde at kampen endte i FK Herøy/Dønnas favør.

Utlignet Et av innleggene som ble slått inn foran Vegard Mikalsen i heimelagets mål endte i tverrliggeren.

Men Innstranden ville mer og to minutter før pause kunne Anders F. Ellefsen fortjent utlikne til 1 – 1.

Etter pause var det Innstrandens tur til å ha vinden i ryggen og etter to minutter utnyttet gjestene slurv i heimelagets forsvar, men skuddet fra fem-meteren gikk i nettveggen.

Friske bein Begge lagene byttet inn friske bein, men det var heimelaget som lyktes best med byttene.

Tom-Roger Åkvik hadde løpt mye i første omgang og tidlig i andre omgang kom rutinerte Ronny Jensen innpå og brukte sine krefter til å vinne dueller.

Flott scoring Det ga sjanser til heimelaget og etter 12 minutter var Sindre Pedersen alene med Innstranden-keeperen uten å få ballen i mål.

En knapp halvtime ut i omgangen tok kampens beste spiller Håvard Pettersen imot et langt innkast fra Morten Hansen, tar med seg ballen og fra sju-åtte meter satte han ballen sikkert til side for Eivind Dobakk i Innstranden-buret.

En god prestasjon.

Men Innstranden kom tilbake og fem minutter før slutt kunne de fått med seg det ene poenget da ballen smalt i stanga bak Mikalsen i heimelagets mål.