Konserten startet med at Johanna Gjengaar sang den kjente låten «Always Remember Us This Way» av Lady Gaga. Med seg hadde hun Julie Kleiven Pettersen og sin lærer Svein Ove Pettersen på piano. Dette ble en fin start på konserten som varte rundt en time.

Mathilde Isaksen framførte stødig en humoristisk egenkomponert klagesang som de hadde kalt «Bare skryt og mas». I sangen fikk guttene kjeft for at de bare brydde seg om spill. Egentlig skulle dette være en duett, men hennes duettpartner var dessverre blitt syk. Neste nummer ble framført av kulturskolens yngste deltaker Henrik Moe Koppen. Med rappen «Vask de henda» som er hentet fra en Lano-reklame, fikk han på imponerende vis fram hvor viktig det er å vaske hendene.

Etleva Brandth har de siste tre årene vært lærer i kulturskolen sammen med Svein Ove og hatt undervisning i fiolin. Under konserten fikk flere av disse vist fram sine kunster på dette krevende instrumentet. Nora Mentzoni spilte en vårsang før Johan Vik-Moe Falch spilte en vals sammen med sin lærer.

Gaspar Becze har flere ganger vist seg som en dyktig vokalist og denne gangen fikk vi høre han framføre Beatles-låten «Yesterday» sammen med Svein Ove på gitar. I tillegg var han også vokalist sammen med et band på den egenkomponerte låten «Turn Around». Bandet bestod av Johan Kilvær Nilssen (gitar), Magnus Kilvær Nilssen (trommer), Jamaelaine Bardal (bass) og Inglie Halvorsen (keyboard).

Zhanna Illuk fra Ukraina har bare spilt fiolin i rundt et år. Hun spilte først sangen «Bjørnen sover» før hun etter eget ønske også framførte vår nasjonalsang «Ja vi elsker» sammen med Etleva. Dette var nok for mange et av mange rørende øyeblikk under konserten.

I den fengende egenskrevete låten «Stone Cold President» var det Nicole Vidugiryté som var vokalist sammen med et band som bestod av Julian Markås (gitar), Leon Feldt (trommer), Roald (bass) og Sivert Vik-Moe Falch (keyboard). Låten har det sterke budskapet, «Hva er så viktig i verden at barn må dø?». 

Carmen Kjemsås framførte sin egen sang «På samme sted» som handler om det å savne noen. Dette ble et sterkt øyeblikk for både undertegnede og flere i salen. Kaja Holmen har gjennom flere år vist seg som en dyktig vokalist og framført låter i både kulturskolen og andre sammenhenger. Denne gangen var det Abba-låten «Gimme! Gimme! Gimme! som hun framførte sin egen versjon av sammen med Svein Ove på gitar.

Lineah Olsen og Emilie Paasche Johansen hadde laget og framførte sangen «Alone». Ifølge Svein Ove handlet den om «kjæledyrene» deres, men som så mange andre sanger var det nok savn og ulykkelig kjærlighet som var tema. Eva Køllersen og Ronja Michelle Pettersen avsluttet konserten som vokalister i låten «I Always Be With you» sammen med et band som bestod av Magnus, Johan og Inglie. I tillegg var også Svein Ove med på kassegitar.

God lyd og fin flyt
Alle deltakerne på konserten bør være stolte av sin egen prestasjon og det er fint å se at det gror godt i musikkmiljøet i kommunen. Noen av aktørene vil vi nok garantert få oppleve på større scener i årene framover.

Svein Ove og Etleva bidro til en mest mulig trygg ramme for kulturskoleelevene når de skulle framføre sine nummer. Det var fin flyt i konserten, og innleid lydtekniker Jarl Åge Aaker sørget for at lyden under konserten holdt et høyt nivå.

Her er en liten filmsnutt fra konserten: