Grete Aina Larsen begynte i 1984 som lærling på Toridsalongen til Torid Braseth. Siden da har hun vært fast inventar og en stødig ansatte, forteller Torid Braseth til Herøyfjerdingen.
 
- Det gjelder begge mine ansatte, både Grete og Eli Mari Haaland, at de er stødige, solide og 100 prosent til å stole på.
 
De står på for fullt og jeg har bare godt å si om dem, sier Torid Braseth til Herøyfjerdingen og byr på marsipankake og kaffe i anledning dagen.
 
Ved en liten høytidelig tidligere på dagen overrakte Braseth både blomster og et gavekort, i form av tre gullbarrer til en samlet verdi av 3000 kroner.
 
- Talen får jeg kanskje vente med til vi skal på kurs på Storefjell høyfjellshotell 16. - 18. oktober, smiler Torid Braseth.
 
I anledningen Gretes 25 år både som frisør og ansatte på Toridsalongen er det hun som har fått ønske seg hvor de tre ansatte på salongen skal dra på kurs i år.
 
- Jeg tok utdanningen ved Vefsn vidergående skoles frisørlinje i 1982 og 1983 og begynte her på salongen som lærling i 1984, forteller Grete til Herøyfjerdingen mens hun ordner håret til Anne Johansen etter alle kunstnens regler.
 
- Jeg har hatt 25 flotte år her på Toridsalongen, forteller Grete videre mens hun jobber.
 
Og at arbeidsforholdene er gode, tyder det faktum på at også den andre ansatte, Eli Mari Haaland, etter 17 år ved bedriften er ved samme arbeidssted og trives.