Sanggruppa D Monrads fra Mosjøen Mannskor sjarmerte oss i senk med en lettliva, uhøytidelig og samsunget opptreden. Humoren satt løst, repertoaret var variert og stemningen temmelig fantastisk.

Kara satte standarden allerede fra pangåpningen med sydenstemning fra Mykonos, og da vi raskt etter fikk høre solist Stine Andersens sjeldent klare og varme stemme var vi solgt!

A-ha hiten "Stay On These Roads" var ren nytelse, og den folkelige "Gutten gjekk på golvet" fikk nærmest kirka til å gynge.... Men det var mange godbiter i godteposen denne lørdagskvelden; nordnorske sanger vi elsker som "Å kunne æ skrive" og "Har du fyr" traff der de skulle, likeledes den Blå, blå salmen. Vi digga også De Lillos nummeret med perfekt nasalt uttrykk, og sang-gleden var mildt sagt smittsom da gutta storkoste seg med Billy Joels "The Longest Time", nærmest obligatorisk for en vokalgruppe som dette.
Så kjære, kjekke karer; Tusen takk for den lille timen som gikk altfor fort! Kom snart igjen og gled oss damer, og inspirer våre menn til også å sette igang, og det litt kvikt!

Fornøyd prest

Beklager dårlig bildekvalitet.