Få med dere revyen «For åpen mikrofon»

Prøver til Åpen mikrofon_ferjeproblematikk

Herøyfjerdingen har tatt en liten sniktitt på revyen «For åpen mikrofon» og kan trygt anbefale alle å få med seg årets skolerevy.

Revyforfatter og klassekontakt Erlend Sjåvik forteller til Herøyfjerdingen at skolerevyer har en lang tradisjon ved skolen. Pengene som kommer inn bruker de til å reise på skoletur med «De hvite busser» til våren. Dette har også vært en tradisjon ved skolen i mange år og helt sikkert også en tankevekker for ungdommene.

- Jeg mener vi har hatt skolerevyer helt siden 2002 og dette blir derfor den femtende i rekken. Revyen består av totalt 20 nummer med 10 nummer i hver akt. Jeg og Stian Prestø har skrevet de fleste av dem, men vi har også fått hjelp av Kirsti Iversen og Ann-Kristin Lenning på noen nummer, i tillegg til elevene.

Erlend forteller at den røde tråden i revyen foregår «For åpen mikrofon» på Brygga i Herøy .

- Her vil publikum stifte bekjentskap med forskjellige folk som kommer innom for å si noen ord. Vi vil selvsagt komme innom ulike aktuelle tema som har vært i søkelyset det siste året. I et av numrene får vi blant annet møte ordførerne i Alstahaug og Dønna når de lovpriser et nytt ruteforslag, ler Sjåvik.

Sjåvik lover at dette er en snill revy som ikke er ute etter å henge noen ut. Han tror også at de har mange gode nummer som nok vil få latteren fram blant publikum.

Skolen holder på med revyen i bare 2-3 uker og det er imponerende at de unge aktørene hvert år kommer i havn. Denne uka har skolen god hjelp av teaterinstruktør Åshild Pettersen fra Mosjøen og under prøvene mandag kveld var hun i full gang med å veilede de unge revyartistene med sine sceneopptredener. Av det lille vi fikk sett lover dette godt for årets revy.

To forestillinger
Premieren til revyen «For åpen mikrofon» er torsdag 19. oktober kl. 19.00 og forestilling nummer to spilles fredag 20. oktober kl. 18.00. Det blir pause med innlagt loddsalg og salg av kaffe og kaker mellom de to aktene i revyen.

Det forhåndsselges billetter på Spar Herøy på Tenna og på Mix-kiosken på Herøy.

Billettpris:

Voksne kr. 150,-
Barn kr. 100,- (t.o.m. ungdomstrinnet)
Familie kr. 350,-

 

 

åpen mikrofon v2.jpg

Prøver til Åpen mikrofon_ferjeproblematikk
Nye ferjeruter er ett av mange tema som tas opp under årets revy.
Prøver til Åpen mikrofon_Brygga-damer
Handlingen tar denne gangen utgangspunkt i Herøy Brygge.
Prøver til Åpen mikrofon_lokale politikere
Er det noen som kan gjette hvilke personer disse skal forestille?
Prøver til Åpen mikrofon_luringer
He er to luringer som også skal være med i revyen.

Annonser