ETCETERA - botaniske utskeielser m.m.

Øksningsveien 10 (trykk på linken for kart)Butikkbilde 1.jpg
8850 Herøy

Tlf. 750 58 189 - 468 15 215
Facebook-side

Nå har vi vasket gulvet og vi har pyntet tre...

Sånn begynner den flotte julesangen vi alle er så glade i, men vi har nok tatt den enda lengre og overpyntet lokalene for å skape den maksimale julestemning. Butikken glitrer og spraker i alle fargenyanser og her er flotte juleplanter til både inne og utebruk.

Vi har dekorert mange hjerter og kranser til bruk både på vegg og til graven så det skulle være mulig å finne noe som passer til sitt bruk.

Og endelig har vi fått en superfin kaffemaskin som virkelig lever opp til forventningene våre etter 8 år med den forrige som stadig trengte litt justeringer.

Legg turen innom oss på Hestøya(følg skiltene til Marine Harvest) og finn juleroen sammen med fin musikk og andre hyggelige mennesker i samme ærend.

Åpningstider i desember:

Mandag til fredag ca. kl. 09.00 -20.00
Lørdag   ca.kl. 09.00 - 18.00
Søndag  ca. kl. 11.00 - 18.00
Julaften fra 09.00 - 14.00

I romjula har vi åpent fra kl. 10.00 - 17.00

Nyttårsaften fra kl. 09.00 - 14.00

Velkommen til oss på Hestøya i det ombygde fjøset som nå huser en blomsteropplevelse som kanskje er noe utenom det vanlige. Her er et stort og variert utvalg av planter og blomster, spennende møbler for de som liker en noe tøffere stil, interiør i store og små utgaver og selvfølgelig har vi alltid et fristende utvalg av vår berømte lakris fra Danmark.

Fristende blomsterdekorasjoner og flotte roser er alltid tilgjengelige så her er bare å velge i vei i ulike prisklasser.

Utvalget av våre parfymefrie duftlys er heller ikke å klage på og den knitrende brennelyden skaper fin stemning i stua.Mange lukter å velge i så dette kan ta tid....

Kaffemaskinen lager god kaffe så det er bare å stikke innom for en hyggelig prat med kjente eller risiker å bli kjent med noen nye.

Sett av litt ekstra tid og finn roen til fin musikk og kanskje få med noen nye ideer til hjemmebruk. 

Velkommen til oss.

Tommy Eide

Etcetera desember_2.jpg

Etcetera desember_3.jpg

Etcetera desember_4.jpg

Etcetera desember_5.jpg

Butikkbilde 2.jpg

Butikkbilde 3.jpg

Butikkbilde 4.jpg

Toalett.jpg

Blomster.jpg

Annonser