08. september kl. 10:45

Nytt design -

Herøyfjerdingen er lagt om til nytt og mer moderne design. Vi ber om forståelse for at det i en periode kan bli noen skjønnhetsfeil.

Les mer..

Endring av trafikkmønster i forbindelse med åpning av nytt helsehus

Nesveien stenges

I forbindelse med åpning av det nye helsehuset mandag 4.september vil Nesveien stenges for all trafikk fra og med torsdag 31. august. 

Alle som skal til og fra Herøy omsorgssenter eller det nye helsehuset, som åpner mandag 4. september, benytte Karolineveien. Parkering skal foregå på anviste plasser foran det nye helsehuset. Dette gjelder de som som har timeavtaler på helsesenteret.

Nesveien skal kun brukes av beboere og de som skal ta seg av rivingen av det gamle helsehuset. I tillegg benyttes veien fra mandag av ansatte på helsehuset for å kunne parkere i det nye parkeringshuset i kjelleren. Ansatte på Herøy omsorgssenter skal parkere på rådhuset eller den gamle posthusplassen på torget.

Etter at det gamle helsehuset er revet, vil det bli anlagt parkeringsplass på stedet, og ny informasjon vil bli gitt. Dette vil skje innen rimelig tid, men det vil fortsatt gå noen uker før dette er gjennomført. 

De som har avtale med lege eller andre på det gamle helsehuset, må fra førstkommende torsdag til mandag 4. september avtale direkte med tjenesten de skal benytte.

 

Annonser