Egen avdeling for Herøy og Dønna

Sandnessjøen Rørservice_egen avdeling i Herøy

Freddy Edvardsen i Sandnessjøen Rørservice AS har opprettet egen avdeling på Herøy. 

Freddy Edvardsen forteller til Herøyfjerdingen at han har drevet eget firma siden 2002.

- Tidligere drev jeg enkeltmannsforetaket Freddys boligservice, men etter at vi ble AS ble firmanavnet endret til Sandnessjøen Rørservice, sier Edvardsen.

- Vi er to ansatte i firmaet der jeg i hovedsak tar meg av avdelingen på Herøy mens den andre ansatte har tilhold i Sandnessjøen.  Jeg har fritidseiendom på Tenna og avdelingen er lokalisert til samme adresse. Lageret har jeg i garasjen, men har også planer om å skaffe meg en stor henger som jeg også kan lagre en del utstyr, sier Freddy.

Mange kunder i Herøy
Årsaken til at den nye avdelingen har kommet på plass er i følge Freddy at firmaet har mange kunder i Herøy. Han gir også uttrykk for at han trives veldig godt i kommunen.

- Vi har mye og gjøre og i tillegg til vanlig rørleggerarbeid har vi spesialisert oss på totalrenovering av bad. I og med at jeg har lager og egen avdeling i Herøy sparer kundene i Herøy og Dønna ekstra reiseutgifter og får forhåpentligvis god pris og service. Foreløpig har jeg hatt mest kunder i Herøy, men jeg håper at jeg også med tiden skal få enda flere kunder på Dønna, avslutter Edvardsen.

Sandnessjøen Rørservice_egen avdeling i Herøy
Sandnessjøen Rørservice AS og Freddy Edvardsen har opprettet egen avdeling i Herøy.
Sandnessjøen Rørservice_egen avdeling i Herøy skilt
Eget skilt har kommet opp på garasjen ved hans eiendom på Tenna i Herøy.

Annonser