- Dette er noe vi har snakket om lenge, etter en zumbahelg med innleid instruktør i Herøy i fjor.

Tror på god deltakelse Nå blir det endelig noe av det, og vi håper og tror på god deltakelse. Og en artig og sporty lørdag, sier de tre instruktørene Vivianne Nilsen, Siv Hestmark og Elbjørg Larsen.

Førstnevnte fra Dønna, de to andre fra Herøy.

Dette blir en helg for alle zumba-interesserte i begge kommuner, i tillegg til folk som tilbringer helgene på fritidshus i Herøy og Dønna.

Påmelding innen 16. november De som vil delta på den spesielle zumba-happeningen må melde seg på til en av de tre instruktørene innen 16. november.

Det kan skje til: Vivianne Nilsen på telefon 41 45 29 06 Elbjørg Larsen 48 00 64 54 Siv Hestmark 99 72 83 39

Prisen for å være med er 200 kroner. Deltakerne må møte klokken 10 for registrering.

Rose Sløyfe-aksjonen Overskuddet fra zumba-maraton går ubeskåret til ”Rosa sløyfe-aksjonen” – som setter søkelyset på brystkreft.    Bytter på å lede De skal veksle på å lede an i zumba-maratonen, som vil foregå lørdag 19. november fra klokken 11 til 15 i Herøy skole.

- Vi skal kjøre to økter med en pause midt i. Vi tre skal bytte på å lede øktene. Vi er jo forskjellige og har ulike musikk, så øktene blir veldige varierte.

Ta med toning sticks Dessuten ber vi deltakerne ta med "toning sticks", spesielle små manual-liknende apparater som brukes i noen av øktene, sier Elbjørg Larsen, Siv Hestmark og Vivianne Nilsen.

- Det blir utlodning på billetten og prisen inkludert mat og drikke, avslutter de tre instruktørene som legger til at deltakerne gjerne kan ta med ekstra mat, vann, håndkle og eventuelt skifte.