Etter at Solli Barnehage det siste året med temaet "havet" så de at de hadde behov for redningsvester når de skulle på tur i fjæra eller ut på båttur og fisketur med ungene. De søkte derfor Marine Harvest om å få sponset redningsvester og bedriften besluttet like godt at de ville gi redningsvester til begge barnehagene i kommunen.

Opptatt av sikkerhet og HMS
Maria Jakobsen og Tom Snorre Leirvik fra Marine Harvest forteller at bedriften er svært opptatt av sikkerhet og HMS.

- Redningsvester til ungene er derfor noe vi absolutt vil være med å støtte, sier Maria og Tom Snorre.

Populærere vester
Herøyfjerdingen var til stede da ungene i Herøy barnehage fikk prøve de nye vestene fredag morgen og det var ingen tvil om at de falt i smak. Aller helst skulle de nok hatt dem på seg hele dagen.

- Vi er selvsagt veldig glad for denne gaven fra Marine Harvest og dette gjør det mye enklere for oss å ta med ungene i fjæra og på båtturer. Vi har tidligere arbeidet med temaet Marine Harvest og betydningen denne hjørnesteinsbedriften har for Herøy. Mange av foreldrene til ungene arbeider også der. Planen er at vi skal arbeide videre med temaet hav og da er vestene veldig kjekke å ha, sier styrer Line Olsen Roan.

- Vi har også arbeidet en god del med at ungene skal lære seg til å bli glad i fisk og har avtale med bedriften om leveranse av gratis laks. Grilling av laks er svært populært blant ungene, avslutter Roan.