Kl.18:00 - Coco. Aldersgrense: 6 år

Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz.

Desperat etter å bevise sitt talent, ender Miguel opp i det fantastiske og fargerike "De dødes land" etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han den sjarmerende luringen, Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie.

Kl.20:00 - Per Fuggeli - Siste resept. Aldersgrense: Tillatt for alle.
Samfunnsdebattanten og sosialmedisineren Per Fugelli ble det siste halvannet året fulgt tett av filmskaper Erik Poppe, og resultatet er et meget personlig, humoristisk og tankevekkende portrett. 

"Per Fugelli - siste resept" er en rørende og livsbejaende film om å leve for fullt til det hele er over.

Samfunnet var hans pasient, hele landet hans skrivebord, og mediene hans konsultasjonsrom. Som vår kollektive fastlege har han snakket i store, vakre bokstaver, og gjerne i krigstyper, om helsa vår.

Per Fugelli skrev nesten femti bøker, utallige aviskommentarer og han fikk en rekke utmerkelser. Fritt ords pris fra 2013 var hans viktigste anerkjennelse.

Møtet mellom Per Fugelli og Erik Poppe innledet det siste halvannet året av Per sitt liv. Når Per Fugelli valgte å stanse den videre medisinske forlengelsen av livet, dødsfasen, startet de to samtidig å dokumentere siste akt og noen av de vakreste øyeblikkene i Pers liv. - Filmingen har gitt meg enda en mening og friske nye farger i livet. Kanskje kommer jeg til Hollywood, smilte han lurt, kort tid før han døde i september 2017.