Kl.18:00 - Storkene. Sensur: 6 år

Fra skaperne av "Legofilmen"! En morsom animasjonsfilm for hele familien!

Storker leverer babyer... eller de pleide iallefall å gjøre det. Nå leverer de pakker for et globalt Internett-selskap. Junior, selskapets fremste "leverings-stork", er på randen til å bli forfremmet da han ved et uhell aktiverer "babylagemaskinen", som produserer en skjønn og helt uautorisert jentebaby.

Desperat etter å levere den lille trøbbelbunten før sjefen finner ut av det, forsøker Junior og Tulip, det eneste mennesket på Storkefjellet, å levere deres første baby noensinne. Det blir en vill reise som kan gjøre mer enn en familie hel, og kanskje få storkene tilbake til sitt egentlige oppdrag i verden.

Se trailer her.


Kl.20:00 - Børning 2. Sensur: 6 år

Oppfølger til suksessen BØRNING!

Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

Når Roys gravide kjæreste arrangerer en "ute av fengsel" fest, dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter. Han prøver å holde seg på matta og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at Nina skal være med på løpet sammen med kjæresten sin Charlie, må han forsøke å stoppe henne.

Løpet blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.

Se trailer her.