Kl.18.00: Doktor Proktors tidsbadekar. Sensur: 6 år
Kjærlighetssyke Doktor Proktor har reist tilbake i tid i et desperat forsøk på å endre historien. Han vil stoppe bryllupet mellom sin elskede Juliette og den skrekkelige Claude Cliché, men blir fanget i tiden. Lise og Bulle, Proktors samarbeidspartnere og nabobarn, må nok en gang trå til, og reiser etter i tidsbadekaret for å forsøke å hjelpe ham.

Det blir en ellevill tidsreise hvor de blant annet får hilse på Napoleon, med nød og neppe slipper unna giljotinen under den franske revolusjon og møter Jeanne d'Arc, som ble brent på bålet for hekseri. Eller ble hun det?

Doktor Proktors tidsbadekar er en fargesprakende fortelling om de tre vennene Lise, Bulle og Doktor Proktor, som sammen gir alt for å redde både verdenshistorien og kjærligheten.

Se trailer her.

Kl.20.00: James Bond: Spectre. Sensur: 12 år
En kryptisk melding fra Bond's fortid sender ham på et oppdrag som tar han til Mexico City og til slutt Roma hvor han infiltrerer et hemmelig møte for å avdekke den lyssky organisasjon kjent som SPECTRE.

Mens M sloss mot politiske krefter for å holde secret service i live beveger Bond seg nærmere sannheten om SPECTRE. Og når han nærmer seg hjertet av organisasjonen får han kjennskap til et skremmende bånd mellom seg selv og fienden han jakter på.

Se trailer her.