Kl.18.00: Paddington (norske stemmer) - 7 årsgrense
I kino- og familiefilmen med den lille duffelcoat-kledde bjørnen Paddington reiser han til London for å få seg et bedre liv.

Paddington har vokst opp Perus dype jungel med sin tante Lucy. Hun har oppdratt ham til å bli en verdensvant liten bjørn som vil reise og utforske verden. Når et jordskjelv ødelegger hjemmet deres i jungelen bestemmer tante Lucy seg. Paddington skal smugles ombord på en båt som har skal helt til England. Kanskje kan hun gi ham et nytt og bedre liv i London? Han er jo så interessert i England.

Vel fremme, alene i London, på selveste Paddington togstasjon, forstår vår venn at storbylivet ikke bare er en dans på roser. Han går alene rundt i byen med en merkelapp rundt halsen: "Vær så snill å ta hånd om denne bjørnen. Tusen takk!". Hvor i all verden ble det av den verdensvante og reiseglade lille bjørnen?

Men heldigvis kommer hjelpen når den trengs som mest. En fin familie bestemmer seg for å hjelpe, og tilbyr Paddington plass hjemme hos dem. Her skal han få bo helt til han klarer å hente frem igjen den verdensvante og reiseglade lille bjørnen i seg selv, som tante Lucy engang var så stolt av.
Se trailer her.

Kl.20.00: Fifty Shades of Grey - 15 årsgrense
I "Fifty Shades of Grey" møter vi den unge litteraturstudenten Anastasia, som innleder et forhold til den vakre, mystiske milliardæren Christian Grey. Filmen er basert på E.L. James sin bestselger med samme navn.

"Fifty Shades of Grey" er den etterlengtede filmatiseringen av den bestselgende boken som har tatt verden med storm. Siden lanseringen har "Fifty Shades"-trilogien blitt oversatt til 51 språk og solgt over 100 millioner eksemplarer. Det gjør den til en av de raskest selgende bokseriene noensinne.

De to romanfigurene Christian Grey og Anastasia Steele har blitt ikoner for millioner av lesere. I filmen spilles de av henholdsvis Jamie Dornar og Dakota Johnson.

I øvrige roller finner vi Luke Grimes som Elliot, Christians bror; Victor Rasuk som José, Anastasias nære venn; Eloise Mumford som Kate, Anastasias bestevenninne; Marcia Gay Harden som Dr. Grace Trevelyan Grey, Christians mor; Rita Ora som Mia, Christians søster; Max Martini som Taylor, Christians bodyguard; Callum Keith Rennie som Ray, Anastasiass stefar; Jennifer Ehle som Carla, Anastasias mor; og Dylan Neal som Bob, Carlas ektemann.

"Fifty Shades of Grey" er regissert av Sam Taylor-Johnson, og produsert av Michael De Luca og Dana Brunetti i nært samarbeid med E L James - forfatteren av serien.
Se trailer her.