Hvis du vil være med på dette etegildet, har du vel en uke på deg.

Bindende påmelding må sendes til Marit Pettersens mobiltelefon 48 13 07 35 innen søndag 3. april.

Rubb & Rake Pris for å være med på boknafesk-aften er 275 kroner og da får du også musikk på kjøpet. Den er det "Rubb & Rake" som står for.

Arrangør Tennas Vel opplyser at maten serveres presis klokken 20.30

I tillegg til hovedretten serveres det is med frukt til dessert.

Variant av tørrfisk For oss som ikke er helt oppdatert innen det kulinariske tar vi med følgende forklaring fra nettleksikonet Wikipedia:

Boknafisk eller boknafesk (fra nordsamisk: boahkkeguolli) er en variant av tørrfisk og er fisk som er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg.
Boknafisk henges ut i vintermånedene til tørking. Fisken er oftest usaltet, men stedvis brukes også saltet fisk. Hengetiden varierer alt etter tørk og smak/behag, som regel rundt i 1-2 uker, til den er ganske tørr utenpå, men fortsatt bløt inni. Den skal fortsatt være myk ved ryggbenet. Man sier da at fisken er bokna.
Det er mest vanlig å bruke torsk til boknafisk, men andre fiskeslag kan også benyttes. Dersom man bruker sild, snakker man om boknasild.
Boknafesk er en delikatesse i Nord-Norge, og serveres gjerne med stekt bacon, grønnertestuing, dopp og kokte poteter. «Dopp» er ukrydret tykk hvit saus laget av margarin, mel og melk.
Boknafisk er mest brukt i Nord-Norge, men er kjent langs hele kysten sørover til Bergen.