Ber om hjelp med utstyr til flyktninger

barnevogn_illustrasjon

Flyktning- og integreringstjenesten i Herøy trenger utstyr til flyktninger. De ber nå de som har noe å avse om å ta kontakt med dem.

Gjertrud Aune Færøy i flyktningetjenesten opplyser til Herøyfjerdingen at det kommer en familie på ni førstkommende onsdag som vil ha stort behov for utstyr.

- Familien har bodd i telt i flyktningeleir i fire år og har blant annet en liten baby som ble født i september. Vi har også en familie med to tvillingjenter på ett og et halvt år som bor på Nord-Herøy som mangler vogner.

- Vi har ellers behov for tripp-trapp-stoler, tåteflasker, tutkopper, voksiposer, treningsutstyr, T-skjorter til jenter fra 10 år. Det er også behov for kleshengere, strykejern, kjeler og annet kjøkkenutstyr. Det er derfor kjempefint hvis det er noen som har noe å avse, sier Gjertrud.

Takknemlig for all støtte
- Det er sikkert flere i kommunen som trenger bistand til husholdningen, så vi ønsker ikke å være for pågående når vi spør om hjelp til flyktningene. Vi har allerede mottatt så mange flotte klær og utstyr fra snille givere, og dette er vi svært takknemlig for, avslutter Gjertrud Aune Færøy.

Gjertrud kan nås på utelefon 91 73 68 02 eller e-postadresse gjertrud.aune.faeroy@heroy-no.kommune.no

barnevogn_illustrasjon
Flyktning- og integreringstjenesten ber om hjelp med utstyr til flyktninger. (illustrasjonsfoto)

Annonser