Dori Famous er viden kjent for sine spreke og rammeløse potpurrier og har spilt på en rekke festivaler og konsertlokaler rundt omkring i hele landsdelen. De har også laget en forestilling for barn og spilt inn en egen CD med egne barnesanger.

Gratis for barn
Under årets Herøydager, lørdag 27. juni, inngår denne forestillingen i programmet med gratis inngang for alle barn. Det er kun de voksne som kommer sammen med barna som må betale en liten inngang.

Platen inneholder sanger om mye rart. Bokstavelig talt. Med låter som "Rare dyr", "Redd", "Bølle Boogie", "Tyven" og "Tissesangen" er det en god blanding av humor og alvor. I disse låtene har de beveget seg inn i barnas vide fantasi samt inn i temaer som opptar barn i dag. I tillegg til spreke låter med heftige rytmer og variasjoner som engasjerer og inviterer publikum til å delta i konserten.

Dori Famous er et allsidig og underholdene band med bred og lang erfaring. De setter alltid publikum i første rekke, og strekker seg til det ytterste for å gjøre alle fornøyde.