Barnefestival på Dønna

Barnefestival 2015_legobygging

Lørdag 4. november er det igjen duket for den årlige barne-og familiefestivalen i regi av Den norske kirkes menigheter i HALD-kommunene.

Denne gang skal festivalen foregå i og rundt Dønnahallen på Solfjellsjøen, og alle som har lyst, i alle aldre, er hjertelig velkomne til en koselig og aktiv dag der. Aktivitetene er mest rettet mot barn i alderen 5-12 år, men også større barn og ungdommer vil i år finne aktiviteter som kan være interessante for dem.

Festivalen starter med registrering kl 10.30. Barn betaler kr 100 (det er også søskenrabatt), som dekker alle aktiviteter og et varmt måltid. Voksne slipper inn gratis, men betaler eventuell mat selv. 10.klasse ved DBU vil ha kantine, hvor de også selger kaker, frukt m.m.

Ellers vil det være tre fellessamlinger i løpet av dagen, med sceneshow hvor bl.a. trubaduren Tore Thomassen deltar med gitar og sang. Den tredje fellessamlinga er en forkortet gudstjeneste, før festivalen avsluttes klokka 15.30.

Mellom samlingene kan man vrimle fritt mellom mange artige aktiviteter: Hoppeslott, luftgeværskyting, basseng, danseverksted, førstehjelpstasjon, t-skjortemaling, legobinge, speiderstasjon, gravemaskinkjøring, klatrevegg og andre kreative stasjoner. Det vil være bruktlekemarked, hvor inntekten går til Kirkens Nødhjelps arbeid. Barn som vil levere inn brukte leker kan gjøre det på sine respektive kirkekontorer på forhånd.

Speiderstasjonen er det Herøyspeiderne som står for, og der kan man får spikke, grille pinnebrød og kjenne på stemningen i en lavvo med vedfyring.

Det henger brosjyrer om festivalen i noen av butikkene i Herøy og Dønna, men du kan også trykke på linken nedenfor for å lese den.
Barnefestival 2017 (brosjyre)

Tekst: Trine Heggheim

Barnefestival 2015_legobygging
Her bygges det med lego i Herøyhallen under barnefestivalen i 2015. Kommende helg er det Dønna som er arrangør.
Barnefestival 2015_Tore Thomassen
Trubaduren Tore Thomassen skal også denne gangen delta med gitar og sang. Her ser vi han på scenen i Herøyhallen i 2015.

Annonser