Salg av grillmat og eget uteområde
Arrangørene i Øksningan ungdomslag legger opp til å selge diverse mat fra grillen og det skal lages et eget uteområde under tak med ekstra sitteplasser.

Kjøper man billettene på forhånd koster de 350 kroner mens de koster 400 kroner i døra.

Det er aldersgrense 15 år og dørene åpnes kl. 22.

Holdt på i 30 år med stabil besetning
Sommeren 1983 våknet sommer-Norge opp til en kaskade av heftige latinorytmer kombinert med joik og et vanvittig godt humør. Banana Airlines var i gang!

«En glad Calypso om våren» og «Jompa på bytur» dundret ut av radioer og stereoanlegg over hele landet, og folk heiv seg med på galskapen. Det ble sølv, det ble gull, det ble diamant og det blei platinaplate når salgstallene passerte et hundretusen solgte LP-plater som det het den gang.

Og siden har Banana Airlines fløyet landet rundt tusenvis av ganger med høylytt allsang til slagere som «Nordmenn er gale», Skippagurra Babylon»,

«Vadsø» og mange flere. Langrennsjentene på Norges skilandslag la ut videoen «Skippagurra girls» på YouTube til Bananas Airlines musikk, og i storfilmen «Kill Buljo» var Banana Airlines et gjennomgangstema selv om besetningen ble drept allerede etter tre minutter i filmen.

I sommer har Nord-Norges eneste flyselskap med konsesjon herjet i 30 år. Det markeres selvfølgelig med jubileumsplate og i samme stil som alltid; joik, rytmer og masse humor!

Besetningen i selskapet er antagelig Europas mest stabile og erfarne, for den ferskeste piloten er bassist Stig Andreassen som ble ansatt for 15 år siden.

Ellers er det fortsatt Rudi Høynes, Sverri Dahl, Roy Stenersen og Kai Kiil som sørger for catering og topp stemning på våre gladturer rundt om i landet.