Badmintonfeber i Herøy

Badmintonfeber_1

Det legges ned en imponerende innsats i badmintonmiljøet i Herøy, som nå har over 100 aktive utøvere. De to siste helgene har mange av dem vært i aksjon.

Helga 18. og 19. november ble Tommy Gåsbakk minneturnering arrangert på Grong og da var det totalt 27 personer fra Herøy som reiste nedover. De fleste av dem deltok selvsagt på selve turneringa, men de hadde også med seg supportere på turen. Her må det nevnes at Åse Hansen på 95 år tok turen sammen med sine tre oldebarn for å støtte dem. Dette må man virkelig si er imponerende.

Utdannet seks kretsdommere
Seks damer deltok også på dommerkurs i regi av Norges badmintonforbund. Kurset ble avsluttet med skriftlig prøve som alle damene fra Herøy bestod. Deltagerne må i tillegg dømme 20 kamper hvor en del må være finaler for å bli godkjente kretsdommere.

På turneringa fikk Live Grønbech 3. plass i single A og 1. plass i double A sammen med Ingrid Gåsbakk fra Grong. Hun fikk også 2. plass i mix sammen med Kent Roger Sandvær. Kent Roger fikk også 2. plass i double A sammen med Fredrik Skånøy fra Rissa.

I de aldersbestemte gruppene fikk Filip B. Johansen 3. plass i U13 A. Urd Dalen og Anette Mathisen fikk 3. plass i double og Sander B. Hansen og Celina Sandvær 2 plass i mix u15.

Sist helg har det vært rankingturnering i Moss. Her fikk Børge Håland en flott 9. plass i single U15 mens Elias Lenning nok en gang imponerte og fikk 2. plass i U15X. U15X består av de åtte beste spillerne i Norge og dette er derfor en sterk prestasjon. Elias fikk også 3. plass i mix sammen med Ingrid Gåsbakk fra Grong.

Neste helg venter Juleturnering i Trondheim med over 200 spillere.

 

Badmintonfeber_1
Badmintongruppa i Herøy IL har nå over aktive spillere.
Ranking Moss 2017_Elias
Elias Lenning er en av spillerne fra Herøy som hevder seg helt i norgeseliten. Her mottar han sin bronsemedalje i mix U15 sammen med Ingrid Gåsbakk fra Grong.
Badmintonfeber_Elin
Elin Hanssen er en av ildsjelene i badmintongruppa. Her er hun på trening sammen med noen av de yngste spillerne.

Annonser