"Åpen mikrofon" i Herøy

mik

Er du en av de mange som synger og spiller heime, men mangler en arena å opptre på?  Frivillige krefter, i samarbeid med Frivilligsentralen i Herøy, ønsker å skape en ny musikkarena i kommunen.  Vi planlegger å få i gang «åpen mikrofon»-arrangementer, der de som ønsker det kan melde seg på.

Det første arrangementet vil bli i forbindelse med Frivilligsentralens arrangement den 12. oktober til inntekt for TV-innsamlingen 2017.

Vi søker deg/dere som driver med musikk, og har lyst til å opptre.  Vi stiller med lyd og lys, og annet nødvendig utstyr.  De som er interessert kan ta kontakt med følgende for informasjon og påmelding:

Vi trenger følgende informasjon fra dere som ønsker å delta:

  • Navn på de som skal delta
  • Hvilke sanger dere vil opptre med
  • Hva slags utstyr/instrumenter dere trenger

Vi vil sette opp et program ut fra de påmeldte.  Hvis det mot formodning blir et overveldende antall som ønsker å opptre, vil vi gi de som ikke får mulighet denne gangen, en mulighet ved neste arrangement.  Vi satser på å kunne gjennomføre dette flere ganger i året, hvis det blir en suksess.

Vi håper at dette kan bli en ny musikkarena i kommunen, og gi muligheter slik at flere til kan få opptre.  Vi håper også at dette kan bidra til å styrke musikkmiljøet i kommunen, at det kan være en møteplass for musikkinteresserte, og at det kan gi grobunn for nye musikalske samarbeid.

Hvis du ikke spiller og synger, men er musikkinteressert, og kan tenke deg å bidra, ber vi deg om å ta kontakt.  Vi vil også trenge frivillige til fremtidige arrangementer. 

Annonser