Marine Harvest i Herøy har nylig fått resultatene av en trivselsundersøkelse blant de ansatte og det var resultater som tyder på at de 170 ansatte trives på jobb.

Trivselsprosjekt Men det kan bli enda bedre, mener fabrikksjef Kjell Stokbakken som fra 1. februar vil også ha Kaare Stenseng blant sine ansatte.

Og han skal jobbe i full stilling med trivsel blant de ansatte.

- Vi har et trivselsprosjekt gående og denne gruppen skal Kaare lede.

Nyttig bakgrunn Under denne paraplyen er det mye, blant annet alt vi gjør på jobben, tilbud på fritiden for de ansatte med matkurs, kajakk-kurs og arrangementer.

Kaares bakgrunn tror jeg blir veldig nyttig i denne sammenhengen.

Vi starter her og så får vi stake ut kursen sammen for det videre løpet, sier Kjell Stokbakken til Herøyfjerdingen.

Enestående satsing Han har ikke hørt om liknende trivselstiltak andre steder og årsaken til denne enestående satsingen begrunner han slik:

- Jeg tror at for å skape gode resultater i en bedrift er det helt avgjørende å ha de beste og mest motiverte medarbeiderne.

Har tro på dette Nå har vi gjort unna en del store ting på bygninger og maskinpark. Nå er tida inne for å satse på disse tingene.

Og dette har jeg veldig trua på, og jeg gleder meg stort, avslutter Kjell Stokbakken.

Kaare Stenseng begynner altså 1. februar i prosjektstillingen ved Marine Harvest og skal jobbe full tid med dette et halvt år.

- Føler meg privilegert Kaare Stenseng er utdannet prest og jobbet i fjor som prest i Dønna, men fra i høst har han jobbet som vikarlærer ved Herøy skole.

- Jeg syns det er helt fantastisk at Kjell Stokbakken og Marine Harvest satser på dette og jeg føler meg privilegert som får lov til jobbe med trivsel på heltid, sier Kaare Stenseng til Herøyfjerdingen.

- Det finnes mange former for trivsel. Det handler nok om mer enn bare å føle seg glad, som blant annet om å få på plass de viktige tingene i livet.

Og da snakker vi nok om mer enn å servere kaffe på fredagene, sier Kaare Stenseng.

Tilhørighet Han regner med å måtte bruke en del tid på å gjøre seg kjent med hva som rører seg i den store bedriften.

- Og ikke minst hva som er gjort tidligere og fungerer og hva som ikke fungerer.

Kjell Stokbakken er opptatt av at de ansatte skal trives og ha en tilhørighet, sier Stenseng som gleder seg stort til å ta fatt på sin nye jobb.