Allsangaften i Herøy kirke med kor fra Korgen

Kor fra Korgen

Onsdag 21. juni kommer det et sangkor fra Korgen Herøy kirke og skal ha konsert og allsangaften i samarbeid med menigheten i Herøy. 

Koret som består av godt voksne sangere har valgt å avslutte årets sesong med en tur til Herøy. Hovedgrunnen til dette er at en av medlemmene, Torill Soleim, er født og delvis oppvokst i Herøy og har mye av sin slekt der. Hun har alltid hatt et stort ønske om å synge med kor i Herøy kirke og nå har de endelig fått det til.

Koret besår av godt voksne korsanger på 60+ som ble opprettet fordi organisten syntes han hadde litt tid til overs. Koret opptrer også i kirkelige anledninger som for eksempel i  jula,17. mai, allehelgensdag. Ellers deltar de på diverse tilstelninger rundt omkring og pleier også å synge på sykehjemmene i kommunen.

- I år ble det bestemt at vi skulle forsøke å få til en tur og da syntes jeg at Herøy var et flott turvalg med sin flotte kirke. Ellers er vi en lystig gjeng som er veldig glad i å synge, opplyser Torill Solheim til Herøyfjerdingen.

Konserten begynner klokken 17.00 og det er gratis inngang.

 

Kor fra Korgen

Annonser