I fjor var det fullt hus i Husvær med Killingsbergs på plass på scenen, og i år kommer det trønderske danseorkestret til Brasøy.  

Tidligere norgesmester - Vi er særdeles godt fornøyd med at tidligere Norgesmester i torader, Grete Killingberg, og resten av orkesteret tar turen tilbake til Helgelandskysten i år , sier Ansjøn Albertsen i arrangementskomiteen. 

- Alle med sans for god trekkspillmusikk  bør benytte denne muligheten til å trimme dansefoten.

Trivelig stemning Det var en fantastisk trivelig stemning på ungdomshuset på Husvær i fjor, og vi håper det blir like i bra i år.

Ellers er opplegget som tidligere år. Vi starter med allsang kl 19.00  og deretter blir det en enkel servering som inngår i inngangsbilletten på kr 200,-.

Gammeldans til midnatt Det gir oss en mulighet til å slå av en prat med venner og kjente, og så er det gammeldans til rundt midnatt, eller kanskje litt til, sier han videre.

Kjøkkenkomiteen må vite hvor mange som kommer, ettersom serveringen inngår i billetten, og alle må derfor melde seg på.

Påmelding innen 28.juni Påmeldingsfristen er satt til tirsdag 28.juni, altså om ei uke. Det er lagt ut påmeldingsliste på Brasøy Handelssamvirke  og Husvær Handel AS.

De som ikke bor i nærheten, kan dessuten melde seg på ved ringe Ansjøn Albertsen på mobil 41 52 58 39. 

Bussen kommer Også i år blir det satt opp buss mellom Husvær og Brasøy, tur og retur. Den går fra Havnomaden rundt kl 18.15 via butikken og stopper over alt.

- Det er bare å stille seg opp på veien, og så blir man kjørt til ungdomshuset i Brasøy og heim igjen, forteller Ansjøn Albertsen.

- Alle er hjertelig velkommen, bofaste øyværinger, utflytta øyværinger og turister fra alle kanter av landet!

Overskuddet til UL Bølgen Hele hensikten med arrangementet er at folk skal treffes og ha en trivelig sommerkveld sammen.

Når utgifter til mat og musikk er dekket, går et eventuelt overskudd i sin helhet til UL Bølgen i Brasøy.

Men husk påmeldingsfristen, så det blir mat til alle, avslutter Ansjøn Albertsen.