Vi starter med allsang, sier Brit Albertsen som er en av inititivtakerne, og vi har valgt ut sanger som alle kan. Allsangen akkompagneres av piano, trekkspill og gitar, så det blir god stemning!   Innimellom skal noen solister synge mens vi andre hviler stemmebåndene litt. Sanger av øyværingen Emelius Kvalholm står selvfølgelig på programmet. Etter allsangen blir det en enkel servering som inngår i billetten, og deretter skal Tone og Øyvind Bolstad fra gammeldansgruppa "Vefsningan" spille opp til dans fram mot midnatt. Da avslutter vi vårt program, og de som ønsker det, kan gå på festen på ungdomshuset i Husvær.

Vi har en del utgifter både til mat og musikk, og må derfor ta inngangbillett på 120 kroner, sier Brit. Vi må dessuten vite omtrent hvor mange som kommer, og det er lagt ut påmeldingsliste på butikken i Husvær og på butikken i Brasøy. Folk kan også melde seg på ved å ringe meg eller sende sms til mobil 91513560. Fristen for påmelding på listene er satt til 10.juli, men hvis noen må ha kommende helg til å bestemme seg, kan de kontakte meg senest mandag 13.juli. Men jeg kan ikke garantere at det da er billetter igjen.

Tanken bak denne allsangkvelden er¨å lage et alternativ for oss som vanligvis ikke går på lørdagsfestene, enten fordi vi ikke liker musikken eller fordi vi synes musikken er for høy. Vi håper derfor at så mange som mulig kommer på allsangkvelden, både unge og eldre.  Her er ingen aldersgrense, og man behøver absolutt ikke være øyværing for å være med på allsang i øyan. Sangstemme er heller ikke noe krav !  Alle er velkommen, sier Brit Albertsen, som også forteller at et eventuelt overskudd på arrangementet går til UL Bølgen.