- Vi har Juniorklubb annenhver tirsdag i oddetalluker (for eksempel uke 41, 43 og så videre) og det er ungdomsklubb annenhver tirsdag i partalluker.

Dansegruppen blir satt i gang etter at skolen har hatt besøk av danseinstruktør i oktober. Vi har også brukt ham en fredagskveld på klubben, forteller Kristine Kleven.

Herøyfjerdingen har tidligere skrevet om Simon Woodhouse sitt besøk i Herøy sist uke.

Halloween 2. november er det igjen klart for halloween-kveld på gamle Nord-Herøy skole. I fjor var dette en stor suksess med mange deltakere. Noe blir det samme i år, men det vil også skje en del nye ting. Alle ungdomsklubbene i HALD-regionen blir invitert og klubben på Dønna har vist stor interesse for å komme.

Kleven opplyser også at på Halloween-kvelden for de yngste (5. til 7. klasse) kan også foreldre og besteforeldre komme innom på skolen for å ta en titt.

Også de litt yngre kan se fram til en ”skremmende kveld”, ettersom det blir halloween for juniorklubben (mellomtrinnet) 6. november.

Ungdomsprovokatør 9. november får også klubben besøk av en såkalt ”ungdomsprovokatør” – Hedda Langemyr – skal skal kjøre et slags show hvor hun blant annet diskuterer med ungdommene.

- Formålet er å bevisstgjøre ungdom på sine egne holdninger tilulike ting, sier Kleven.

Kleven forteller ellers at det utpå nyåret kan bli aktuelt med nyttårsball. - Det er mange som har ytret et ønske om nyttårsball etter jul. Er det stor nok interesse, så satser vi på å ha det i klubbens regi, sier Kleven.