Silvalen
Torsdag
Torsdag Klarvær
13°
Klarvær
Laber bris
Fredag
Fredag Delvis skyet
20°
Delvis skyet
Svak vind
MOT-signering 2017_alle

Stor MOT-satsing i Herøy

Herøy kommune signerte før helga tre avtaler for arbeid med MOT. Kommunen forplikter seg dermed til dette viktige arbeidet på mange plan.

Foto: Annette Stenseng

Gudstjenester i Herøy og Dønna

Søndag 25.juni er det gudstjenester i Herøy kirke pg Nordvik kirke. I Herøy kirke deltar Hans Inge Fagervik og barnekor.

Arne & Carlos

Arne & Carlos kommer til Herøydagan

I år gir Herøydagan ekstra oppmerksomhet til alle strikkeinteresserte. Søndag 25. juni blir det foredrag og strikkekafé med den kjente strikkeduoen Arne & Carlos.

Martin Nicolai Christensen

Ny fysioterapeut på plass

Martin Nicolai Christensen er på plass som ny fysioterapeut i Herøy og tar gjerne imot pasienter som trenger det. Det er kort ventetid, så det er bare å ta kontakt.

Kulturkveld 2017_Kirsti i lufta

Kulturkveld proppfull av godbiter

Kirsti Iversen lover også i år en kulturkveld som er proppfull av godbiter under årets Herøydager. På selveste sankthansaften, fredag 23. juni, er det derfor bare for alle å møte opp i den festpyntede Herøyhallen.

Solheim rundt_Odd Rikard og Frode

Håper på stor deltakelse på Solheim rundt

Det tradisjonsrike landeveisløpet Solheim rundt skal også i år arrangeres under Herøydagan. Fabrikksjef Odd Rikard Wik-Iversen på Marine Harvest utfordrer nå ansatte i bedrifter til å være med på løpet.

Stefan Kjørsvik

Tryllekonsert under Herøydagan

Lørdag 24. juni blir det tryllekonsert i Herøy skoles aula under Herøydagan. Da kommer Knut Harald Sommerfeldt og skal underholde både barn og voksne.

Tautrekking Herøydagan_hoved

Hvem er sterkest i tautrekking?

Søndag 25. juni kl. 14.00 under Herøydagan skal det avgjøres hvilket lag i Herøy som er best til å trekke tau. Arrangørene oppfordrer flest mulig til å danne lag.

Jon Ove

Lord Armistead og Skibbåtsvær fiskerhjem

Jon Ove Ottesen vil torsdag 22. juni kl. 19.00 åpnes årets Herøydager med et spennende foredrag i Herøy skoles aula, som også blir krydret med musikalske godbiter av det store sangtalentet Øyvind Ottesen.

Hans Inge

Hei alle sangglade barn

Hans Inge Fagervik inviterer dere til å bli med i barnekor i kirka søndag 25.juni. Meld dere på til hans.inge.fagervik@online.no

Henning Kvitnes

Henning Kvitnes kommer til Herøydagan

Lørdag 24. juni kl. 20.00 blir det konsert med Henning Kvitnes i Herøyhallen. Dette blir årets hovedforestilling under Herøydagan.

Bålmarsj 18

Sesongens siste bålmarsj avviklet

Den siste bålmarsjen for i år blåste ikke bort med regn og vind som meldt! Værgudene smilte ☀️ og det gjorde også de 45 frammøtte på Færøya denne søndagen.

Turmarsj Langåsen 2017_forhåndsomtale

Årets siste bålmarsj

Søndag 18. juni kl. 12.00 gjennomføres årets siste bålmarsj i regi av gruppa JeSS. Denne gangen er det oppmøte på Langåsen på Sør-Herøy.

Rita Hjelmseth_herøydagskunstner 2017_hoved

Rita Hjelmseth er årets Herøydagskunstner

Rita Hjelmseth er årets Herøydagskunstner. Hun er kjent for sin lidenskap til strikking og har også laget flere strikkemønster med eget design.

Konfirmanter 2017

Konfirmanter i Herøy kirke

Her er en oversikt over konfirmanter i Herøy kirke 4. juni 2017.

Dåp av Apollon på Seløy Sjøfarm_flaskekasting

Dåp av Apollon – nytt fartøy for miljøvennlig avlusing av laks

Tirsdag 13. juni var det åpen dag på Seløy Sjøfarms landbase på Svennholmen på Herøy. Anledningen var at det nyetablerte Herøy-selskapet Hydro Fish Care AS hadde dåp av sitt fartøy Apollon. 

Utstyrsbanken_Herøydagan

Nå kan enda flere få glede av Herøydagan

Now even more people can enjoy «Herøydagan»

Utstyrsbanken i Herøy jobber for å oppnå like muligheter for deltakelse for barn og unge i Herøy kommune. Barnefamilier som synes dette er økonomisk vanskelig bes derfor om å ta kontakt innen fredag 16. juni.

Gjertrud Aune Færøy_Færøyvågen_skjært

Vinnerbilde for mai

Våre lesere har kåret bildet «Færøyvågen» av Gjertrud Aune Færøy som det beste bildet i mai. 

Fotballmål ved Herøy skole

Fotballmål gis bort

Ved Herøy skole ligger det et fotballmål som gis bort til den første som henvender seg til skolen.

GRATULASJONERWeb levert av CustomPublish AS